Stoiximan Super League

Μια γροθιά στον ΠΑΟΚ

Ενωμένοι σαν μια γροθιά είναι όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθει η νίκη επί της ΑΕΚ και παράλληλα η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια και ο κόσμος του συλλόγου, που καλεί άπαντες να παραμερίσουν τυχόν κόντρες και να επικεντρωθούν μονάχα στο πως θα στηρίξουν τον Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές του. Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Πανιώνιο.

Ενωμένοι σαν μια γροθιά είναι όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθει η νίκη επί της ΑΕΚ και παράλληλα η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια και ο κόσμος του συλλόγου, που καλεί άπαντες να παραμερίσουν τυχόν κόντρες και να επικεντρωθούν μονάχα στο πως θα στηρίξουν τον Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές του.

Το μήνυμα των οργανωμένων:

«Εν όψει του αγώνα κυπέλλου καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Τυχόν μεμονωμένα περιστατικά τα οποία είναι ικανά να κάνουν κακό στον Π.Α.Ο.Κ. θα θεωρηθούν ως προβοκάτσια εναντίον των Συνδέσμων. Απαγορεύεται η ΡΙΨΗ βεγγαλικών και αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΥΓ: Στο γήπεδο δεν θα κρεμαστεί κανένα πανό, εκτός κάποιων που εκφράζουν όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.»




Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Εν τω μεταξύ από αύριο, Πέμπτη, θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (21/1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Το ίδιο και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοικτά μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές:

Θύρα 1: 30 €
Θύρες 2, 3: 20 €
Θύρες 5, 6: 15 €
Θύρες 4, 4α: 10 €
Θύρες 7, 7α: 10 €
VIP 3ου: 80 €
VIP 4ου: 50 €

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x