Euroleague

Ιτούδης: «Εμείς τους κάναμε να φαίνονται κακοί»

Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο καλός ή η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τόσο κακή; Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη στην Ιταλία ήταν σαφής. «Εμείς κάναμε την Αρμάνι να φαίνεται τόσο κακή ομάδα. Δεν είναι κακή ομάδα, έχει καλούς παίκτες», δήλωσε ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο καλός ή η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τόσο κακή; Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη στην Ιταλία ήταν σαφής.

«Εμείς κάναμε την Αρμάνι να φαίνεται τόσο κακή ομάδα. Δεν είναι κακή ομάδα, έχει καλούς παίκτες», δήλωσε ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν εκπληκτική η προσπάθειά τους. Επικεντρωθήκαμε στο χαμηλό ποστ και στους Μπουρούση-Μαντσινέλι. Η Αρμάνι πήρε λίγους πόντους από εκεί. Περιορίσαμε τη δημιουργία του Κουκ και του Νίκολας στο πικ εν ρολ και αναγκάσαμε τους αντιπάλους σε πολλά λάθη. Η αμυντική προσαρμογή και η συγκέντρωση όλων των παικτών ήταν καθοριστικά στοιχεία. Έλειψε πολύ από την Αρμάνι ο Χέρστον στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Είναι σίγουρο πως Φώτσης και Νίκολας βοήθησαν το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι για να αποκωδικοποιήσουν κάποιες καταστάσεις. Όμως ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά που τους περιορίσαμε».

Πάντως το δεξί χέρι του «Ζοτς» κράτησε χαμηλούς τόνους. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κάναμε μια σημαντική νίκη, αλλά το Top 16 κρύβει πολλές παγίδες», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x