Stoiximan Super League

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μιραλάς!

Άσχημα ήταν τελικά τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' προς β' βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Άσχημα ήταν τελικά τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Βέλγος επιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' προς β' βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής φορ θα απουσιάσει από τον κυριακάτικο αγώνα με στην έδρα της Skoda Ξάνθης (22/01), με τον Πανιώνιο (25/01) στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο και τον Εργοτέλη (28/01).

Έτσι θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (05/02) στην Τούμπα.

Πλέον υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση των «ερυθρόλευκων», αφού ο Τζεμπούρ προπονήθηκε μόνος του, ο Πάντελιτς επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του και ο Ντιόγο γύρισε πριν από μία εβδομάδα από τη Βραζιλία.

Εν τω μεταξύ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες τους, αφού επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Αργεντινή. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Επίσης, αμφίβολος είναι ο Χολέμπας και εκτός ο Μόνχε, αφού ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Από την πλευρά του, ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Σέρβος μέσος θα χρειαστεί να περιμένει κάποιες ημέρες ακόμη για να επιστρέψει στη δράση.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έχει οριστεί τοΣάββατο στις 15:00 και στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x