Stoiximan Super League

Έτοιμος μικρέ;

Μυρωδιά από… ανδρικά αποδυτήρια θα πάρει ένας ακόμη από τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον νεαρό (ούτε τα 17 δεν έχει κλείσει) αριστερό χαφ, Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Απών με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Παπάζογλου, όπως επίσης και ο ανέτοιμος Γεωργιάδης.

Μυρωδιά από… ανδρικά αποδυτήρια θα πάρει ένας ακόμη από τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:30, Τούμπα) τον νεαρό (ούτε τα 17 δεν έχει κλείσει) αριστερό χαφ, Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όπως επίσης και τον ανέτοιμο, Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x