Πόλο

Ικανοποίηση μεν, αλλά…

Ευχαριστημένοι από τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Γερμανίας για την δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, εμφανίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς, Γιώργος Μορφέσης αλλά και οι πολίστριες της ομάδας, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη. Πάντως δεν υπήρχε αντίστοιχη ικανοποίηση αναφορικά με την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ευχαριστημένοι από τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Γερμανίας για την δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, εμφανίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς, Γιώργος Μορφέσης αλλά και οι πολίστριες της ομάδας, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη.

Πάντως δεν υπήρχε αντίστοιχη ικανοποίηση αναφορικά με την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Από τα φιλικά που είχαμε παίξει με τη Γερμανία, πριν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά, γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού τους που είναι σκληρός απέναντι μας. Είχαμε προετοιμαστεί γι αυτό. Για δεύτερο παιχνίδι, η άμυνα που παίξαμε στον παίκτη λιγότερο μας κράτησε καλά στην εξέλιξη του αγώνα. Δεν έχουμε ακόμη τη φρεσκάδα που θέλουμε και η ομάδα είναι κουρασμένη, λόγω και των προβλημάτων που είχαμε στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Στα πρώτα δύο 8λεπτα ξέραμε ότι οι Γερμανίδες θα προβάλουν αντίσταση. Μετά όμως περιμέναμε να πετύχουμε γκολ στην κόντρα και η επίθεση μας να λειτουργήσει καλύτερα».

Από την πλευρά της η διεθνής περιφερειακός, Σταυρούλα Αντωνάκου, σχολίασε: «Για εμάς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Με νίκη επί των Ισπανίδων και πρωτιά στον όμιλο μας, πάμε αφενός στα ημιτελικά και αφετέρου εξασφαλίζουμε εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά. Είμαστε καλά και συνεχίζουμε. Οι Γερμανίδες μόνον έτσι μπορούσαν να μας παίξουν, αυτό κάνουν πάντα άλλωστε και το γνωρίζαμε».

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, που αγωνίστηκε και σήμερα με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, με τη σειρά της τόνισε: «Έτσι το περιμέναμε το παιχνίδι να είναι σκληρό. Ίσως βέβαια να το άφησαν και οι διαιτητές, αλλά σημασία έχει ότι εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σειρά τώρα έχει η Ισπανία την Κυριακή για να πετύχουμε έτσι τους πρώτους μας στόχους, εδώ στο Αϊντχόφεν».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κόουτς της ομάδας, ήταν οι δηλώσεις της Ηλέκτρας Ψούνη: «Το παιχνίδι ήταν σκληρό και ίσως να επιτράπηκε αυτό στις Γερμανίδες από τους διαιτητές. Ρολάρουμε σιγά-σιγά ως ομάδα. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση μας, όπως τη θέλαμε δηλαδή, αλλά η νίκη είναι πάντα νίκη. Θα δούμε τώρα τα λάθη μας, θα συγκεντρωθούμε και ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x