Ισπανία

Το γύρισαν στις… ταυρομαχίες στη Ρεάλ!

Τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει χάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές (κατά κύριο λόγο με τον Ράμος) της ομάδας.

Τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει χάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές (κατά κύριο λόγο με τον Ράμος) της ομάδας.

Οι Ισπανοί (Κασίγιας, Ράμος, Αλόνσο και Αρμπελόα) μίλησαν στον Τύπο μετά την νέα ήττα της ομάδας από την Μπαρτσελόνα και εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από την τακτική του Πορτογάλου προπονητή στο συγκεκριμένο ματς. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι δεν μπορεί η «βασίλισσα» να αμύνεται σε κάθε αγώνα με τους Καταλανούς, πόσο μάλλον αν έχει καταφέρει να προηγηθεί σε μία αναμέτρηση.

Για αυτό τον λόγο ο «Special One» μάζεψε όλους τους παίκτες που έπαιξαν την Τετάρτη για να βρουν τα αίτια του νέου άσχημου αποτελέσματος των Μαδριλένων. Ωστόσο, η συζήτηση κατέληξε σε έντονη αντιπαράθεση του Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος!

Ο «καυτός» διάλογος του Μουρίνιο με τους Ισπανούς

Μουρίνιο (απευθυνόμενος στον Ράμος): «Με “σκοτώσατε” στη μικτή ζώνη».

Ράμος: «Όχι κόουτς. Διαβάσατε μόνο όσα γράφουν οι εφημερίδες, όχι όλα όσα είπαμε εμείς».

Μουρίνιο: «Φυσικά, εσάς τους Ισπανούς που κερδίσατε το Μουντιάλ, σας “προστατεύουν” τα φιλαράκια σας στον Τύπο. Όπως τον τερματοφύλακα... (αναφερόμενος στον Κασίγιας που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα, κάνοντας ασκήσεις με τους άλλους τερματοφύλακες)».

Κασίγιας (φωνάζοντας από εκεί που βρισκόταν): «Κόουτς, εδώ τα πράγματα συνηθίζεται να λέγονται πρόσωπο με πρόσωπο».

Μουρίνιο: «Που ήσουν στο πρώτο γκολ, Σέρχιο;»

Ράμος: «Μάρκαρα τον Πικέ»

Μουρίνιο: «Θα έπρεπε να μαρκάρεις τον Πουγιόλ»

Ράμος: «Ναι, αλλά ο Πικέ με εμπόδιζε και αποφάσισα να μαρκάρω εκείνον»

Μουρίνιο: «Τι; Τώρα έγινες και προπονητής;»

Ράμος: «Όχι, αλλά ανάλογα με τις φάσεις του αγώνα, πρέπει να αλλάζουν τα προσωπικά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, εσείς δεν έχετε φορέσει ποτέ κοντό παντελονάκι, δεν γνωρίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο»!

Προτού «ανάψουν» για τα καλά τα αίματα επενέβησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές – μεταξύ αυτών και ο Τσάμπι Αλόνσο – αφήνοντας στην άκρη τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x