Περισσότεροι από 1.000 Βολιώτες διαδήλωσαν ειρηνικά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης απαιτώντας την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και ταυτόχρονα την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου.

Οι Βολιώτες για μία ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον Αχιλλέα Μπέο, αφενός γιατί αναγνωρίζουν την προσφορά του στην αγαπημένη τους ομάδα αλλά και στην πόλη και αφετέρου γιατί θεωρούν ότι αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου κρατώντας πανό που ανέγραφε «ντροπή της δικαιοσύνης η προφυλάκιση του Μπέου» κατευθύνθηκαν μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου ήταν παρατεταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Στο στόχαστρο των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκαν για ακόμη μία φορά ο Παύλος Γερουλάνος και ο Σοφοκλής Πιλάβιος όπως επίσης και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ.

Η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν ραντεβού για τις επόμενες ημέρες οπότε και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ