Stoiximan Super League

Δανεικός στην Ανόρθωση ο Μακρής

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Γιώργος Μακρής. Η ομάδα του Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία με την Ανόρθωση για το δανεισμό του 27χρονου μεσοαμυντικού. Ο παίκτης που αποκτήθηκε ελεύθερος από την Κέρκυρα το καλοκαίρι, δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη και μετά τη συμφωνία με τον Ματίας Ιγκλέσιας δεν υπήρχε χώρος για αυτόν στην ομάδα

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Γιώργος Μακρής. Η ομάδα του Περιστερίου ήρθε σε συμφωνία με την Ανόρθωση για το δανεισμό του 27χρονου μεσοαμυντικού. Ο παίκτης που αποκτήθηκε ελεύθερος από την Κέρκυρα το καλοκαίρι, δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη και μετά τη συμφωνία με τον Ματίας Ιγκλέσιας δεν υπήρχε χώρος για αυτόν στην ομάδα. Πληροφορίες ήθελαν την Ανόρθωση να επιδιώκει την αγορά του Μακρή, αλλά η διοίκηση του Ατρομήτου προτίμησε να δώσει τον παίκτη δανεικό. Φέτος είχε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Γιορτάζει με τον κόσμο του

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι (15:00). Ο αγώνας έχει χαρακτήρα φιέστας για τη μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να κρατήσει προσηλωμένους στο γήπεδο τους παίκτες του και για το λόγο αυτό η αποστολή διανυκτέρευσε και χθες στο ξενοδοχείο, όπως θα συμβεί και την παραμονή του ματς. Η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός του Ατρομήτου είναι η εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται και την Κυριακή 10:00-12:30 στο Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων, ενώ από τις 13:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου. Υπενθυμίζεται ότι στη Θύρα 7 η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και στις Θύρες 2 και 4 είναι 15 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x