Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

«Δικέφαλοι» σε… απόγνωση! Με τα κεφάλια τους γεμάτα από διαφόρων ειδών σκοτούρες (και λίγες μέρες μετά τη μάχη του Κυπέλλου), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ψάχνουν μόνο αγωνιστική ανακούφιση! Ψάχνουν και μια νίκη σε ντέρμπι απ’ αυτές που πάντα φτιάχνουν χαμόγελα. Αν και η καλή μέρα απ’ το πρωί (στη συνάντηση των Σπάτων) θα ‘χει φανεί αν έρχεται για την «Ένωση». Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

«Δικέφαλοι» σε… απόγνωση!

Με τα κεφάλια τους γεμάτα από διαφόρων ειδών σκοτούρες (και λίγες μέρες μετά τη μάχη του Κυπέλλου), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ψάχνουν μόνο αγωνιστική ανακούφιση!

Ψάχνουν και μια νίκη σε ντέρμπι απ’ αυτές που πάντα φτιάχνουν χαμόγελα.

Αν και η καλή μέρα απ’ το πρωί (στη συνάντηση των Σπάτων) θα ‘χει φανεί αν έρχεται για την «Ένωση».

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.


ΑΕΚ

Η σύνθεση και τα πλάνα με τα οποία θα κατέβει η ΑΕΚ στο ντέρμπι είναι γνωστά. Η διάθεση και η… προοπτική με την οποία θα φτάσει στο ΟΑΚΑ θα ‘χει κριθεί εν πολλοίς το πρωί. Η κρίσιμη συνάντηση των μετόχων και το αποτέλεσμα που θα ‘χει για την επόμενη μέρα της «Ένωσης» αναπόφευκτα κλέβει την παράσταση από το αγωνιστικό κομμάτι. Έστω κι αν εκεί η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία εκεί να πάρει «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και… τα πάνω της στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά, λοιπόν, θα τα επιδιώξει σίγουρα χωρίς τον Γρηγόρη Μάκο (κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε) και ενδεχομένως με εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην τελευταία προπόνηση, όπου ο Κωστένογλου δεν έδειξε βέβαιος για το αν θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς τους Λεονάρντο, Βάργκας, Μπέλεκ και Κοντοέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε μια ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Αργυρίου. Στα χαφ δοκίμασε τους Γεωργέα-Καφέ, στην τριάδα μπροστά τους Κλωναρίδη (αριστερά), Κάρλος (επιτελικό), Σιαλμά (δεξιά) και προωθημένο τον Λυμπερόπουλο. Παρόλα αυτά θεωρείται πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα κάποιοι απ’ αυτούς που έμειναν εκτός, με πιθανότερο τον Λεονάρντο.

Απίθανο θεωρείται, δε, να ξεκινήσει κάποιος από τους Εγγλέζου (συνέχισε ατομικό πρόγραμμα), Μπουγαΐδη (ακολουθεί φυσιοθεραπεία μετά την κάκωση που υπέστη στο ματς με τον Εργοτέλη) και Γκούντγιονσεν (που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης) με όλους να τίθενται φυσικά εκτός 20άδας.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.


ΠΑΟΚ

Θρύψαλα και συντρίμμια άφησε στον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Το φυτίλι είχε ανάψει καιρό τώρα, με την ήττα από τον Ατρόμητο να αποτελεί απλά την αφορμή για να σκάσει η βόμβα και να ανοίγει νέες πληγές στον «Δικέφαλο του Βορρά». Η εποχή Ζαγοράκη πέρασε στην ιστορία και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, με τον Ζήση Βρύζα, πλέον, στην προεδρία.

Η ψυχολογία σαφώς και δεν είναι στο καλύτερο σημείο, όμως κανείς δεν θέλει να «πετάξει στα σκουπίδια» ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι τώρα, γι’ αυτό θα κάνουν το παν για να μην επηρεαστούν περισσότερο από μια κακή παρένθεση. Ο Λάζλο Μπόλονι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ, δεδομένων όμως των περιορισμένων επιλογών δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ερωτηματικά.

Ο Γλύκος θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα (απόντος του Έτο) θα ξεκινήσει ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο και στο κέντρο ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο. Με την προϋπόθεση ότι ο Φωτάκης θα κριθεί απολύτως για τις ανάγκες του παιχνιδιού, θα συνθέτει την τριάδα στα χαφ με τους Γκαρσία και Λάζαρ.

Σε διαφορετική περίπτωση βασικός θα είναι ο Ίβιτς. Ο Γεωργιάδης επιστρέφει, επομένως η θέση του αριστερού χαφ μοιάζει λογικό να προτιμηθεί αντί του Ρομπέρ, με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x