Stoiximan Super League

«Θα αντιδρούμε, όταν υπάρχει αδικία…»

Την πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παίρνει θέση κατά της διαιτησίας όταν αδικείται η ομάδα ή ακόμη και ο αντίπαλός της (!) εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Όσο η διαιτησία επηρεάζει αποτελέσματα, θα μιλάμε. Θα μιλάμε και όταν αδικείται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη χθες με τον Εργοτέλη», τόνισε. .

Την πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παίρνει θέση κατά της διαιτησίας όταν αδικείται η ομάδα ή ακόμη και ο αντίπαλός της (!) εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Όσο η διαιτησία επηρεάζει αποτελέσματα, θα μιλάμε. Θα μιλάμε και όταν αδικείται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη χθες με τον Εργοτέλη», τόνισε. Ύστατη προσπάθεια για μεταγραφή.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και την εκπομπή «Στάση Media» για:

-τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Όταν η διαιτησία γίνει καλύτερη, θα σταματήσουμε να μιλάμε για αυτή. Όσο επηρεάζει αποτελέσματα, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη, θα μιλάμε. Θα μιλάμε και όταν αδικείται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη χθες με τον Εργοτέλη. Κάποια μαρκαρίσματα ήταν τόσο σκληρά, που θα δικαιολογούσαν ακόμη και τρίτη κάρτα, πέρα από τις δύο που είδαμε. Εμείς θέλουμε η διαιτησία να είναι 50-50».

-το αίτημα μετάθεσης του αγώνα με την ΑΕΚ: «Ζητήσαμε να γίνει το ματς με την ΑΕΚ την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, γιατί υπάρχει η μετακίνηση στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν την Τρίτη 14 του μήνα. Πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα στο ψύχος και στις συνθήκες που δεν έχει συνηθίσει. Είναι λογικό το αίτημα του Ολυμπιακού. Θα το κάναμε κι εμείς για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Πιστεύω πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε απάντηση και θα γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός».

-τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού: «Είναι ένα διαφορετικό αντικείμενο, το οποίο σου δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες και ευθύνες, αλλά είναι στον ίδιο χώρο. Για μένα το ρεπορτάζ στα τελευταία χρόνια της ζωής μου κινείτο γύρω από τον Ολυμπιακό, ενώ και το μυαλό μου από τότε που ξεκίνησα να ζω κινείτο γύρω από τον Ολυμπιακό. Πλέον είμαι ο δέκτης κι όχι ο πομπός του ρεπορτάζ. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι το ίδιο πράγμα: η σωστή ενημέρωση για τον Ολυμπιακό. Απλά το κάνεις από διαφορετικό μετερίζι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x