Ισπανία

Μόνο η Βαλένθια έχει «ρίξει» τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρνει να νικήσει (3-1) τη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ και περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κολλάει στο «μηδέν» (0-0) στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Έτσι, η διαφορά των δύο ομάδων στο ισπανικό πρωτάθλημα φτάνει στους 7 βαθμούς και απομένουν 18 ματς για τη λήξη της σεζόν. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου της Primera Division είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρνει να νικήσει (3-1) τη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ και περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κολλάει στο «μηδέν» (0-0) στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Έτσι, η διαφορά των δύο ομάδων στο ισπανικό πρωτάθλημα φτάνει στους 7 βαθμούς και απομένουν 18 ματς για τη λήξη της σεζόν. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου της Primera Division είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, στην πρόσφατη ιστορία της ισπανικής λίγκας μόνο η Βαλένθια έχει καταφέρει να ανατρέψει βαθμολογική διαφορά και να σηκώσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2003/04 οι «νυχτερίδες» του Ράφα Μπενίτεθ ήταν πίσω οκτώ βαθμούς από την ομάδα του Κάρλο Κεϊρός στην 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, στο τέλος της σεζόν κατάφεραν να σηκώσουν το τρόπαιο και να ρίξουν στο καναβάτσο τους «μερένχες».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x