Stoiximan Super League

«Η ενότητα ανοίγει το δρόμο για τη σωτηρία»

Αποφασισμένοι να αφήσουν οριστικά πίσω τους την εσωστρέφεια και ενωμένοι να οδηγήσουν την ΑΕΚ σε μια νέα εποχή είναι οι «Ενωσίτες» παράγοντες που συναντήθηκαν στο «Μεγάλη Βρετάνια». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση «Θεμέλιο 21» του Μιχάλη Τροχανά, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα επιτροπή με στόχο «…την ίδρυση Εγγυήτριας Δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 Ενωσίτικων Οικογενειών»!

Αποφασισμένοι να αφήσουν οριστικά πίσω τους την εσωστρέφεια και ενωμένοι να οδηγήσουν την ΑΕΚ σε μια νέα εποχή είναι οι «Ενωσίτες» παράγοντες που συναντήθηκαν στο «Μεγάλη Βρετάνια».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση «Θεμέλιο 21» του Μιχάλη Τροχανά, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα επιτροπή με στόχο «…την ίδρυση Εγγυήτριας Δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 Ενωσίτικων Οικογενειών»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Η ελπιδοφόρα παρουσία στο ίδιο τραπέζι τόσων ανθρώπων και παραγόντων με προσφορά και διαφορετικές κατά καιρούς θέσεις στην οικογένεια της ΑΕΚ θεμελιώνουν την Αναγέννησή της.

1. Στη σημερινή συνάντηση εγκρίθηκε ομόφωνα με βελτιώσεις η μελέτη του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μιχάλη Τροχανά «ΘΕΜΕΛΙΟ 21».

2. Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού με σκοπό την ίδρυση Εγγυήτριας Δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 Ενωσίτικων Οικογενειών. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Βούρος με Αντιπροέδρους τους κ.κ. Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Χάρη Οικονομόπουλο. Εκτελεστικός Διευθυντής εξελέγη ο κ. Χρήστος Πετράκης και Επίτιμος Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τροχανάς.

3. Όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ συζητήθηκαν διεξοδικά και οι συγκεκριμένες παράμετροι της μελέτης «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» θα ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη, μαζί με τις προτεινόμενες λύσεις για την άμεση χρηματοδότηση της ΠΑΕ.

Η σύνθεση της ολομέλειας εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι η εσωστρέφεια και η παθογένεια ανήκουν στο παρελθόν. Η θεμελίωση μιας νέας, υγιούς ΑΕΚ είναι στο χέρι όλων μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ 21
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x