Stoiximan Super League

Νιμανί: «Να δείξω τι αξίζω»

Ευτυχής για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ κι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στο «Δικέφαλο του Βορρά» δήλωσε ο Φρεντερίκ Νιμανί κατά την παρουσίασή του.

Ευτυχής για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ κι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στο «Δικέφαλο του Βορρά» δήλωσε ο Φρεντερίκ Νιμανί κατά την παρουσίασή του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον κ. Μπόλονι, τον τεχνικό διευθυντή κ. Κωνσταντινίδη και τον κ. πρόεδρο για την δυνατότητα που μου δίνουν να δείξω την αξία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό που απομένει είναι να δείξω τι αξίζω. Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό, ότι χρειάζεται καλή τεχνική κατάρτιση και ποιότητα και θέλω να δείξω αυτά τα στοιχεία», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχω μάθει ότι έχει κάποιους τίτλους. Το πιο σημαντικό, όμως, και το συγκρίνω με την Μαρσέιγ είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Έχω δει βίντεο και περιμένω πώς και πώς να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα», πρόσθεσε.

Για το ρόλο που έπαιξε ο Λάζλο Μπόλονι στη μεταγραφή του, αλλά και το τι περιμένει ο Ρουμάνος προπονητής από τον ίδιο, ανέφερε: «Είναι σίγουρα σημαντικός ο ρόλος του, ξέρει ότι είμαι καλός επιθετικός και για αυτό ήρθα. Έχουμε μιλήσει μαζί του. Ο ρόλος μου είναι να προσφέρω στο επιθετικό κομμάτι. Μπορώ να παίξω και μπροστά και δεξιά και αριστερά, αλλά κυρίως αριστερά Προσωπικά θέλω να βρω ρυθμό γιατί δεν είχα παιχνίδια στην Μονακό».

Ερωτηθείς για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, απάντησε: «Νιώθω έτοιμος απλά είναι επιλογή του προπονητή αν με χρησιμοποιήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x