Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Καζίμ!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Καζίμ Ρίτσαρντς κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ πριν από λίγο μέσω της ιστοσελίδας της. O τούρκος μεσοεπιθετικός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα ως δανεικός από την Γαλατάσαράϊ με προοπτική αγοράς των δικαιωμάτων του από τους ερυθρόλευκους.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Καζίμ Ρίτσαρντς κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ πριν από λίγο μέσω της ιστοσελίδας της.

Ο τούρκος μεσοεπιθετικός αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κατευθύνθηκε στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ. Εκεί υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια που θα τον δένουν με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, ως δανεικός από την Γαλατάσαράϊ.

Το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή εφόσον το θέλουν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ποσά δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που θα χρειαστεί να βγάλει ο Ολυμπιακός από τα ταμεία του για τον διατηρήσει στις τάξεις τους και μετά το καλοκαίρι θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατάσαραϊ, με τη μορφή δανεισμού έως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη δυνατότητα μεταγραφής του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο για δύο επιπλέον χρόνια.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x