Γενικά

Φωτιά έβαλε ο Γκέκας…

… στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε καυτός! Με χατ τρικ του Λαρισαίου, η δεύτερη από το τέλος Σαμσουνσπόρ επικράτησε της δεύτερης από την αρχή Φενερμπαχτσέ, με 3-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τρίποντο, που έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους στον αγώνα που κάνουν για να σωθούν και σφαλιάρα στους φιλοξενούμενους, που… έχασαν την κορυφή.

… στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε καυτός!

Με χατ τρικ του Λαρισαίου, η δεύτερη από το τέλος Σαμσουνσπόρ επικράτησε της δεύτερης από την αρχή Φενερμπαχτσέ, με 3-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τρίποντο, που έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους στον αγώνα που κάνουν για να σωθούν και σφαλιάρα στους φιλοξενούμενους, που… έχασαν την κορυφή. «Νιώθω σαν στο σπίτι μου», τονιζει ο ίδιος.

Παρά το γεγονός πως η Φενερμπαχτσέ προηγήθηκε 0-1 με τον Στοχ στο 5', ο Γκέκας, μέσα σε 34 λεπτά τα ανέτρεψε όλα. Στο 41' με πέναλτι, στο 71' και στο 75' έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η Σαμσουνσπόρ έχει βρει στο πρόσωπο του Φάνη Γκέκα τον δικό τους ήρωα, μια και εκτός των έξι γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του είναι αήττητη. Και μιλάμε για μία ομάδα που στα πρώτα 20 παιχνίδια είχε 1 νίκη, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς με τον Έλληνα επιθετικό στις επάλξεις, μετράει ήδη 3 νίκες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x