Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)

Μάχη για το πολυπόθητο… τρίποντο που θα δώσει «ανάσα» σε μία εκ των Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με τους Γιαννιώτες να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τους Φαίακες. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Μάχη για το πολυπόθητο… τρίποντο που θα δώσει «ανάσα» σε μία εκ των Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με τους Γιαννιώτες να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (13η θέση), αλλά έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τους Φαίακες (14η θέση).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η Κέρκυρα θα κληθεί να φιλοξενήσει τον ΠΑΣ. Ο προπονητής των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκουστάβο, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τα γήπεδα, τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος την Παρασκευή (3/2). Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είδε με χαρά τον Δημήτρη Κοντοδήμο να επιστρέφει στην αποστολή, όπως και το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάννη Καραλή.

Η αποστολή: Μαρτίν, Ερίθε, Γιάντσης, Ηλιάδης, Αναστασόπουλος, Αγρίτης, Σακελλαρίου, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Βενέτης, Όσμαν, Μίχος, Καλαντζής, Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Καραλής.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Με μία απουσία, αλλά με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για τη μάχη της 13ης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βίλα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες, αφού οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Η αποστολή: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Τζάνης, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x