Stoiximan Super League

Ο… Θρύλος τους ζει!

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν τα 21 θύματα της «Θύρας 7» στις 8 Φεβρουαρίου 1981. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, 31 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, οι φίλοι των ερυθρολεύκων, οι συγγενείς των θυμάτων αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και των άλλων τμημάτων του συλλόγου και φυσικά αθλητές βρέθηκαν στο μνημείο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν τα 21 θύματα της «Θύρας 7» στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, 31 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, οι φίλοι των ερυθρολεύκων, οι συγγενείς των θυμάτων αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και των άλλων τμημάτων του συλλόγου και φυσικά αθλητές βρέθηκαν στο μνημείο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Από την ομάδα ποδοσφαίρου βρέθηκαν όλοι οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και τη διοίκηση. Φυσικά το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως επίσης εκπρόσωποι και από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Στην ομιλία της η Λόλα Νταϊφά αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν αποδοθεί οι ευθύνες στους υπαίτιους ζητώντας αυτό να συμβεί έστω και τώρα με αρκετά χρόνια καθυστέρηση.

Συγκλονιστικές οι ομιλίες των μητέρων των θυμάτων, οι οποίες ακολούθησαν της ομιλίας της κα. Νταϊφά και η στιγμή που ακούστηκαν τα ονόματα των θυμάτων.

Δημήτρης Αδαμόπουλος (40 ετών)
Γεράσιμος Αμίτσης (18)
Σπύρος Ανδριώτης (24)
Γιάννης Διαλυνάς (20)
Γιάννης Κανελλόπουλος (18)
Κώστας Καρανικόλας (26)
Αντώνης Κουρουπάκης (34)
Μιχάλης Κωστόπουλος (21)
Σπύρος Λεωνιδάκης (18)
Ευστράτιος Λούπος (20)
Μιχάλης Μάρκου (27)
Βασίλης Μάχας (20)
Κώστας Μπίλας (28)
Ηλίας Παναγούλης (17)
Αναστάσιος Πιτσόλης (30)
Κώστας Σκλαβούνης (16)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19)
Παναγιώτης Τουμανίδης (14)
Νίκος Φίλος (19)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (34)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23)

Δείτε πλάνα από το σημερινό μνημόσυνο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x