Stoiximan Super League

Απόψε δίνει… εξετάσεις

Τη νίκη με την οποία θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ θα κυνηγήσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και θα ανεβάσουν στους έντεκα τους αγώνες που έχουν παραμείνει αήττητοι.

Τη νίκη με την οποία θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ θα κυνηγήσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και θα ανεβάσουν στους έντεκα τους αγώνες που έχουν παραμείνει αήττητοι. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρηθούν στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας και θα μειώσουν τη διαφορά από τους Πειραιώτες.

Θα έχει ξεχωριστή σημασία, όμως, ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό ματς, αφού ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με οχτώ Έλληνες εκ των οποίων οι πέντε είναι κάτω των 26 ετών, κάτι που θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» ενός κορμού για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, σε τέτοιους αγώνες γίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι νεαροί σε ηλικία παίκτες του Μπόλονι θέλουν να φτιάξουν χαρακτήρα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σταφυλίδη, Μαλεζά, Κατσικά και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Γκαρσία, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Γεωργιάδης. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Νιμανί, Ίβιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Γιάννου, Ρομπέρ και Τσουκαλάς. Εκτός έμειναν οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Έτο και Χαλκιάς.

Παράδοση με Ολυμπιακό στην Τούμπα

Είκοσι επτά νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αν και έχουν λήξει δώδεκα ήττες και έχουν χάσει δεκατρείς φορές. Την περσινή σεζόν οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με σκορ 2-1 των Πειραιωτών.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

13/03/2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 (45' Kουτσιανικούλης, 71' πεν. Βιτόλο - 12' Τζιμπούρ)
20/09/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 (10΄ Βιερίνια - 41΄ Ντιόγο, 90΄ Α.Παπαδόπουλος)
08/03/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0
24/02/2008 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2' Γκονζάλες - 22' Κοβάσεβιτς)
21/01/2007 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-3 (29' Μίετσελ, 90'+ Τόργκελε - 54' Τοροσίδης, 66' Ριβάλντο, 70' Καστίγιο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x