Stoiximan Super League

Ώρα ανακοινώσεων

Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση των μελών της ομάδας του 2004 για το πώς θα καλύψουν μέρος των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πώς προτίθενται να πορευτούν στο εξής για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Ποιο το αισιόδοξο και ποιο το απαισιόδοξο σενάριο για τις ανακοινώσεις που αναμένονται δια στόματος Ντέμη Νικολαΐδη. Ικανοποίηση για τη νίκη επί του Πανιωνίου, προβληματισμός για τη λειψανδρία εν όψει Ολυμπιακού.

Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση των μελών της ομάδας του 2004 για το πώς θα καλύψουν μέρος των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πώς προτίθενται να πορευτούν στο εξής για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Οι Πέτρος Παππάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης είχαν τρεις συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα και σειρά τηλεφωνικών επαφών ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ενήμεροι για τις κινήσεις τους είναι και οι κ.κ. Νοτιάς, Γκούμας (εκπροσωπώντας και τον Πόλυ Χατζηιωάννου) και Θανόπουλος.

Διαρρέεται πως από όσα θα γίνουν γνωστά το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει πιο φωτεινό (ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο σκοτεινό από ό,τι στην παρούσα φάση). Το πιο αισιόδοξο σενάριο προβλέπει να δώσουν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να καλύψουν το δάνειο από τη Morgan Stanley (με ένα επιπλέον ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), ενώ το πιο απαισιόδοξο ή… ρεαλιστικό σενάριο αφορά την καταβολή περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανακοινώσεις θα είναι σημαντικές για το μέλλον της ομάδας. Πιθανότατα ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει να μιλήσει δημοσίως και να ενημερώσει τον κόσμο για τις αποφάσεις της ομάδας του 2004. Οι εξελίξεις από εκεί και πέρα πρέπει να είναι τάχιστες, αφού ο χρόνος πιέζει, οι οφειλές αυξάνονται και τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα (οι εισπράξεις από το χθεσινό ματς και τα μόλις 4.344 εισιτήρια ήταν 51.425 ευρώ).

Χαμόγελα για τη νίκη, προβληματισμός για τις απουσίες

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο (1-0) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Δίχως να εντυπωσιάσει, η «Ένωση» ήταν αγωνιστικά συνεπής, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και απειλήθηκε ελάχιστα από τους αντιπάλους της.

Τα χαμόγελα για τη νίκη «πάγωσαν» από τα νέα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν. Ο Γεωργέας ταλαιπωρείται από κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και σήμερα θα εξεταστεί, αλλά φαντάζει απίθανο να προλάβει το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τραυματίες παραμένουν και οι Γεωργέας, Μάκος, Γκούντγιονσεν, Μπουγαΐδης και Εγγλέζου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x