Stoiximan Super League

«Έτσι μέχρι την κορυφή!»

Πολλά τα χαμόγελα, αλλά και χαμηλοί τόνοι, στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0. «Είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσουμε έτσι», έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι». Το μήνυμα της διοίκησης εν όψει της συνέχειας. Προβλήματα και φρεσκάρισμα πριν από τα ματς με ΑΕΚ και Ρούμπιν. Πιέσεις για Χλεμπ.

Πολλά τα χαμόγελα, αλλά και χαμηλοί τόνοι, στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» σε μία αγωνιστική που πριν διεξαχθεί κινδύνευαν να βρεθούν ακόμη πιο μακριά από την κορυφή, έφτασαν μετά το τέλος της στο -2 από τον Παναθηναϊκό.

«Πλέον ο τίτλος είναι στο χέρι μας. Είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να χαλαρώσουμε στιγμή», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», που γνωρίζουν πως με τέτοιες εμφανίσεις ο δρόμος προς την κορυφή είναι ορθάνοιχτος. Όπως και με αυτές τύπου… Τρίπολης, Ξάνθης και Δράμας είναι «κλειστός».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε εκπληκτική εκκίνηση στο ματς, αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα γκολ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα και με τους παίκτες να αντιδρούν σωστά και ψύχραιμα στο σκληρό-κάποιες φορές και αντιαθλητικό-παιχνίδι των γηπεδούχων.

Το… μήνυμα της διοίκησης

«Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε. Με τσαμπουκά, αλλά και χαμηλά το κεφάλι», ήταν η… γραμμή που πέρασε από χθες η διοίκηση της ομάδας, που θέλει να προλάβει τυχόν χαλάρωση και να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές πως πλέον τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Προβλήματα εν όψει… Γολγοθά

Το ματς της Τούμπας ήταν για τον Ολυμπιακό μόνο ο πρώτος από μία σειρά δύσκολων και κρίσιμων αγώνων. Ακολουθεί την προσεχή Παρασκευή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επόμενη Τρίτη το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα για τους «32» του Europa League.

Οι Μανιάτης, Αμπντούν, Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα αποχώρησαν με μικροτραυματισμούς από το χθεσινό παιχνίδι, ωστόσο η κατάστασή τους δεν προκαλεί ανησυχία. Οι δύο τελευταίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα κληθούν να εκτίσουν μία αγωνιστική στα τέσσερα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (ΑΕΚ εντός, Πανιώνιο εντός, ΟΦΗ εκτός και Άρη εντός).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να διαχειριστεί ανάλογα το υλικό του, προκειμένου να παρουσιάσει μία φρέσκια ομάδα και στους δύο αγώνες που ακολουθούν, με ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στις δύο ενδεκάδες.

Πιέζουν για Χλεμπ

Πιέσεις από τους μάνατζερ του Αλεξάντρ Χλεμπ δέχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού για να γίνει η μεταγραφή του Λευκορώσου μέσου. Πάντως δεν φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός με τον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εισηγηθεί αρνητικά για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x