Stoiximan Super League

Μιλάει και ξεκαθαρίζει ο Ντέμης

Μέχρι τις 20:30 αναμένεται να γίνει η ενημέρωση μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη σχετικά με τα όσα αποφάσισαν για το μέλλον της ΑΕΚ τα μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004. Το ποσοστό της κάλυψης των χρεών, πόσο ρευστό θα εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ και η τακτοποίηση ή όχι του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley είναι τα βασικά ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Μέχρι τις 20:30 αναμένεται να γίνει η ενημέρωση μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη σχετικά με τα όσα αποφάσισαν για το μέλλον της ΑΕΚ τα μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004.

Το ποσοστό της κάλυψης των χρεών, πόσο ρευστό θα εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ και η τακτοποίηση ή όχι του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley είναι τα βασικά ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Είναι ευνόητο πως όσα θα ειπωθούν από το στόμα του Ντέμη Νικολαϊδη θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας για το μέλλον της ΑΕΚ και αν τελικά θα δει φως στο διοικητικό και οικονομικό της αδιέξοδο.

Οι Πέτρος Παππάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης είχαν τρεις συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα και σειρά τηλεφωνικών επαφών ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ενήμεροι για τις κινήσεις τους είναι και οι κ.κ. Νοτιάς, Γκούμας (εκπροσωπώντας και τον Πόλυ Χατζηιωάννου) και Θανόπουλος.

Υπάρχει αισιοδοξία πως απ' αυτά που θα γίνουν γνωστά, το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει πιο φωτεινό (ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο σκοτεινό από ό,τι στην παρούσα φάση). Το πιο αισιόδοξο σενάριο προβλέπει να δώσουν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να καλύψουν το δάνειο από τη Morgan Stanley (με ένα επιπλέον ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), ενώ το πιο απαισιόδοξο ή… ρεαλιστικό σενάριο αφορά την καταβολή περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x