Stoiximan Super League

«Εφικτός στόχος η πεντάδα»

Η βαθμολογική αντεπίθεση του Άρη επιτρέπει ξανά στους «κίτρινους» να στοχεύουν σε είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Ένας στόχος εφικτός, όπως τόνισε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά και την τρίτη συνεχόμενη νίκη (κόντρα στην Ξάνθη) στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογική αντεπίθεση του Άρη επιτρέπει ξανά στους «κίτρινους» να στοχεύουν σε είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Ένας στόχος εφικτός, όπως τόνισε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά και την τρίτη συνεχόμενη νίκη (κόντρα στην Ξάνθη) στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες: «Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες καιρικές συνθήκες έπαιξα πρώτη φορά. Ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστείς σε αυτό το παιχνίδι με τέτοια βροχή και τις διακοπές αλλά το καλό ήταν ότι νικήσαμε».

Για την συμμετοχή του στην 11άδα: «Δεν γνώριζα κάτι. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι εδώ και καιρό έτοιμος για κάθε ευκαιρία σε οποιαδήποτε θέση. Έτσι και χθες με εξέπληξε θετικά ο προπονητής και το θετικό είναι ότι κερδίσαμε. Ο κ. Μασάδο μου είπε να παίξω μπροστά από τα στόπερ. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και το θετικό είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη. Κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι καλά και να μπορεί να αποδώσει πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και ροή παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά επειδή είμαστε επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι όποτε χρειαστεί έστω και για ένα λεπτό να μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να είμαστε έτοιμοι».

Για την βελτίωση της εικόνας του Άρη: «Τον τελευταίο καιρό, στα τελευταία 5-6 παιχνίδια, η ομάδα παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό συνδυάζεται με τα αποτελέσματα και είναι θετικό ότι η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ο στόχος της πεντάδας είναι εφικτός και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει μία ηρεμία. Έχει δεθεί μεταξύ της και κάθε παίκτης αφήνει όλα τα προβλήματα στην άκρη και βλέπει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έχουμε δεχθεί μεγάλη κριτική. Σίγουρα δικαίως γιατί η ομάδα και οι παίκτες δεν αρμόζει να βρισκόμαστε στη θέση που ήμασταν και αυτό ίσως ήταν κάποιο ξέσπασμα, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά άρχισε τελευταία να βγαίνει η δουλειά».

Για τη δύναμη του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Η ομάδα στα παιχνίδια που έχει εντός έδρας δεν πρέπει να έχε άλλες απώλειες, γιατί αυτό μας έχει κοστίσει. Επειδή ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα δεν κοιτάει αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Εμεί βλέπουμε ότι απομένουν δέκα παιχνίδι για το τέλος της σεζόν κα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για την παρουσία φίλων του Άρη στα «Πηγάδια»: «Ο κόσμος για ακόμα μία φορά μας εξέπληξε θετικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε τέτοιες καιρικές συνθήκες ήρθαν και βοήθησαν την ομάδα. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης. Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που ακολουθούν την ομάδα όπου παίζει.

Για την ποδοσφαιρική αναγέννηση του Καστίγιο: «Κακά τα ψέματα ο Νέρι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Όλοι το γνωρίζουμε και από τη στιγμή που έχει ανέβει αυτός, έχει ανέβει όλη η ομάδα. Αν αυτός είναι καλά και δίνει τα πάντα για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x