Πόλο

Επιστροφή βασικών, επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου η οποία επικράτησε στην έδρα της του Παλαιού Φαλήρου με 7-5, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν με την κανονική ομάδα καθώς οι παίκτες επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (απείχαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής λόγω οφειλών από τη διοίκηση).

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου η οποία επικράτησε στην έδρα της του Παλαιού Φαλήρου με 7-5, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν με την κανονική ομάδα καθώς οι παίκτες επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (απείχαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής λόγω οφειλών από τη διοίκηση).

Οι Νεοσμυρνιώτες σκαρφάλωσαν στους 25 βαθμούς και έπιασαν ξανά τετράδα.

Την κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Ποσειδώνας Τσαγκάρης, για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές.

Προβλήματα λόγω της νεροποντής στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης που πλημύρισε, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των θεατών που θέλησαν να παρακολουθήσουν το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 1-1, 3-3

Πανιώνιος (Δημήτρης Σελετόπουλος): Φλέγκας, Αλβέρτης, Μιτελούδης, Κουτσιαλής, Χατζηγούλας 2, Τζαμαντάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Γκάλιτς 2, Κουκής Λ., Καπότσης 1, Καρακάσης, Λάππας, Τζωρτζάτος, Κουκής Δ., Γρηγορόπουλος.

Παλαιό Φάληρο (Κώστας Λούδης): Γαβαλάς, Φλώρος, Μητρόπουλος, Δικαίος 3, Χάλαρης, Καραγεωργόπουλος, Κουκουμάκης, Βερύκοκος 1, Ξενάκης, Παπαδόπουλος, Μπεριστιάνος 1, Τσαγκάρης, Παναγούλης, Σπηλιωτόπουλος, Σαλτέρης.


H Βαθμολογία (12 αγώνες)

Ολυμπιακός 33
Χίος 32
Βουλιαγμένη 31
Πανιώνιος 25
Παναθηναϊκός 24
Αργοστόλι 18
Χανιά 18
ΝΟ Πατρών 12
ΠΑΟΚ 9
Παλαιό Φάληρο 9
Καλαμάκι 3
Εθνικός 0


Επόμενη αγωνιστική (11/2):

Παλαιό Φάληρο-Ολυμπιακός
Εθνικός-ΠΑΟΚ
ΝΟ Πατρών-Καλαμάκι
Χίος-Παναθηναϊκός
Αργοστόλι-Βουλιαγμένη
Χανιά-Πανιώνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x