Stoiximan Super League

UEFA… καλεί ΑΕΚ!

Αν η κατάθεση των 7 εκατ. ευρώ που πρότεινε τη Δευτέρα ο Ντέμης Νικολαΐδης φάνταζε… μια φορά απαραίτητη για την ΑΕΚ, η UEFA φρόντισε να πολλαπλασιάσει την αναγκαιότητά της! Παρόλο που η καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση είναι στις 31 Μαρτίου, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάλεσε σε σχετικές συζητήσεις την «Ένωση» για τις 16 Φεβρουαρίου.

Αν η κατάθεση των 7 εκατ. ευρώ που πρότεινε τη Δευτέρα ο Ντέμης Νικολαΐδης φάνταζε… μια φορά απαραίτητη για την ΑΕΚ, η UEFA φρόντισε να πολλαπλασιάσει την αναγκαιότητά της!

Παρόλο που η καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση είναι στις 31 Μαρτίου, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάλεσε σε σε σχετικές συζητήσεις την «Ένωση» για τις 16 Φεβρουαρίου.

Το σχετικό έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ καλεί την ΑΕΚ να παραστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής και ν’ αποδείξει πως βρίσκεται σε πορεία εξυγίανσης και οικονομικής ανάκαμψης.

Μπορεί, λοιπόν, εκεί να μη ληφθεί κάποια απόφαση, ωστόσο καταλαβαίνει κανείς πώς είναι απαραίτητο η ΑΕΚ να εμφανιστεί με αποδείξεις ότι θα εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση και λυμένο το θέμα της Morgan Stanley (που θα βελτιώσει κατά πολύ τη λογιστική της θέση). Διαφορετικά θα κινδυνεύει σοβαρότατα ν' αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Κάπως έτσι -και με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τον σύλλογο- η ανάγκη να προχωρήσει το σχέδιο Νικολαΐδη (που προβλέπει καταβολή 4+3 εκατ. ευρώ και λύση στο ομολογιακό δάνειο) όχι μόνο εξακολουθεί να υφίσταται, αλλά γίνεται και πιο άμεση από ποτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x