Stoiximan Super League

«Προβληματικός και καπνιστής ο Καστίγιο»

Στο στόχαστρο του Χόρχε Βεργκάρα βρέθηκε ο Νέρι Καστίγιο! Αναζητώντας δικαιολογίες γιατί δεν προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση της Τσίβας, ο πρόεδρος της ομάδας από την Γουαδαλαχάρα, κατέθεσε τη δική του εκδοχή γιατί δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του Μεξικανού άσου του Άρη, τον οποίο χαρακτηρίζει προβληματικό και καπνιστή. .

Στο στόχαστρο του Χόρχε Βεργκάρα βρέθηκε ο Νέρι Καστίγιο!

Αναζητώντας δικαιολογίες γιατί δεν προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση της Τσίβας, ο πρόεδρος της ομάδας από την Γουαδαλαχάρα, κατέθεσε τη δική του εκδοχή γιατί δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του Μεξικανού άσου του Άρη, τον οποίο χαρακτηρίζει προβληματικό και καπνιστή.

Μιλώντας στην μεξικανική έκδοση του ESPN, έσταξε... χολή αναφερόμενος στον 27χρονο άσο: «Ποιος παίκτης θα μπορούσε να έρθει και να βοηθήσει; Σύμφωνοι ο Καστίγιο έχει πετύχει δύο γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια (πλέον έχει φτάσει τα έξι), κάτι που είναι θετικό, αλλά έχει προβληματικές συνήθειες στα αποδυτήρια. Καπνίζει, είναι απείθαρχος, μέχρι και στην εθνική δημιουργούσε προβλήματα. Ξέρουμε το παρελθόν του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x