Παράξενα

Οι Γάλλοι «ξαναχτυπούν» τους Ισπανούς (video)

Μετά τις υπόνοιες για , μέσω ενός σατιρικού βίντεο σε εκπομπή του Canal +, οι Γάλλοι «ξαναχτύπησαν» τον ισπανικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά τα έβαλαν με τον ποδηλάτη Αλμπέρτο Κονταδόρ, που τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ.

Μετά τις υπόνοιες για ντόπινγκ του Ράφα Ναδάλ, μέσω ενός σατιρικού βίντεο σε εκπομπή του Canal +, οι Γάλλοι «ξαναχτύπησαν» τον ισπανικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά τα έβαλαν με τον ποδηλάτη Αλμπέρτο Κονταδόρ, που τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ.

Ο Ισπανός αθλητής φέρεται να υποβλήθηκε σε ντόπινγκ αίματος (με αφαίρεση κάποιων μονάδων αίματός του και στη συνέχεια μετάγγισης ξανά στον οργανισμό του για να αυξηθεί η οξυγόνωση και ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων) και η εκπομπή δεν άφησε ασχολίαστη την υπόθεση.

Σε ένα σποτάκι προβάλλεται η σημασία της αιμοδοσίας, αλλά στο τέλος αναφέρεται πως «… η αιμοδοσία μπορεί να σε κάνει νικητή του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας». Υπενθυμίζεται πως ο Κονταδόρ είχε αναδειχθεί νικητής στον κορυφαίο αγώνα της ποδηλασίας το 2007 και το 2009.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x