Ελλάδα

Δυνατό τεστ ενόψει Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του θα έχει ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, στο φιλικό παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Ρόδο (19:00). Ο Έλληνας κόουτς θέλησε να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους «θαλασσί» που αυτή την εβδομάδα έχουν ρεπό για αυτό και έκλεισε το ματς με την ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του θα έχει ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, στο φιλικό παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Ρόδο (19:00). Ο Έλληνας κόουτς θέλησε να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους «θαλασσί», που αυτή την εβδομάδα έχουν ρεπό, για αυτό και έκλεισε το ματς με την ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ.

Το ματς αυτό θα είναι για τους Ρόδιους «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 15:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1. Μάλιστα η ΚΑΕ Κολοσσός κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο στο Βενετόκλειο για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Εισιτήρια θα διατίθενται το Σάββατο από το Βενετόκλειο, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Όσον αφορά στο αυριανό φιλικό παιχνίδι, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 17:00 στην είσοδο της Θύρας 1.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός απών από την αυριανή φιλική αναμέτρηση θα είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Καβάλα. Ο Βασίλης Φραγκιάς αναμένεται να κάνει αρκετές «δοκιμές» και θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x