Stoiximan Super League

«Αύριο θα πάτε αδιάβαστοι»

Το σώμα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη για τον αγαπημένο τους Πανιώνιο, στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το… μυαλό στην αυριανή ψηφοφορία που θα γίνει στη βουλή για το Μνημόνιο 2. «Αύριο θα πάτε αδιάβαστοι» λέει το πανό που έχουν αναρτήσει στις κερκίδες του γηπέδου οι «κυανέρυθροι» οπαδοί, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε εκείνους που την Κυριακή (12/2) θα αποφασίσουν για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Το σώμα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη για τον αγαπημένο τους Πανιώνιο, στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το… μυαλό στην αυριανή ψηφοφορία που θα γίνει στη βουλή για το Μνημόνιο 2.

«Αύριο θα πάτε αδιάβαστοι» λέει το πανό που έχουν αναρτήσει στις κερκίδες του γηπέδου οι «κυανέρυθροι» οπαδοί, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε εκείνους που την Κυριακή (12/2) θα αποφασίσουν για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Ενδεχομένως, οι φίλοι του Πανιωνίου να περιμένουν -αυτή τη φορά- να έχει γίνει μία πρώτη ανάγνωση από τους Έλληνες πολιτικούς πριν ψηφίσουν… ό,τι κι αν τελικά ψηφίσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x