Ελλάδα

Κουφός: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ευχαριστημένος με την εκτός έδρας νίκη του ΑΓΟΡ (71-67) κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας ήταν ο Στέργιος Κουφός. Ο προπονητής ομάδας από το Ρέθυμνο τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστημένος με την εκτός έδρας νίκη του ΑΓΟΡ (71-67) κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας ήταν ο Στέργιος Κουφός.

Ο προπονητής ομάδας από το Ρέθυμνο τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Κουφός:

«Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι να πω ότι θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κύριο Κώστα που πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, έχει κάνει πολλά για τον ΑΓΟΡ με αποκορύφωμα ότι στον τελικό Κυπέλλου ήρθε να τον δει από τη Μαδαγασκάρη. Ο Ηλυσιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, ενώ εμείς προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα στην Καβάλα. Σε οποιαδήποτε φάση της ζωής καβαλήσεις το καλάμι, ο κατήφορος είναι σκληρός. Εμείς έπρεπε να πείσουμε τα παιδιά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει από τον πρώτο γύρο που σωθήκαμε. Έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας δήλωσε: «Έζησα ένα ματς σώμα με σώμα κατοχή με κατοχή. Ηταν καλό το ότι το ματς ήταν τηλεοπτικό και ο κόσμος είδε ένα όμορφο θέαμα. Ηταν σημαντική νίκη ύστερα από την ήττα στην έδρα μας από την Καβάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x