Ελλάδα

Γαμπιεράκης: «Δεν αποδώσατε δικαιοσύνη»

Έντονα παράπονα από τους διαιτητές είχε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ (71-67), τους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια. Για έλλειψη στους ψηλούς έκανε λόγο ο Κώστας Φλεβαράκης.

Έντονα παράπονα από τους διαιτητές είχε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ (71-67), τους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια.

Για έλλειψη στους ψηλούς έκανε λόγο ο Κώστας Φλεβαράκης.

«Εμείς είμαστε απόλυτα σωστοί απέναντί σας. Σας πληρώνουμε πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, την ώρα που βλέπετε τι γίνετε με άλλες ομάδες. Τελικά αποδεικνύεται πως σας δίνουμε λεφτά για μια δουλειά που δεν κάνετε σωστά. Έχουμε πολλά παράπονα, δεν αποδώσατε δικαιοσύνη», είπε με κόσμιο τρόπο στους διαιτητές ο Παντελής Γαμπιεράκης.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη. Είναι μία ομάδα με υγεία που αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε ένα θέμα στους ψηλούς έχουμε μόλις τρία παιδιά, από τους οποίους μόνο ο Νάνα είναι από την αρχή της χρονιάς. Αυτό επηρεάζει πολύ τη δουλειά μας στα ριμπάουντ. Επίσης δεν οδηγήσαμε τον αντίπαλο στα λάθη όπως κάνουμε συνήθως. Τα δικά μας γκαρντ δεν ήταν σε καλή μέρα», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φλεβαράκης για το ματς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του:

«Μας έλειψαν οι Κασελάκης και Γαλιώτος, όμως χαίρομαι για παιδιά όπως ο Σπανός και ο Ματαλόν, που στο τέλος της σεζόν θα έχουν θετικό πρόσημο στην απόδοση τους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια. Στο τέλος το παιχνίδι πήγε στις λεπτομέρειες, οι οποίες παίζουν ρόλο. Το Ρέθυμνο ήταν πιο συγκεκριμένο και πήρε τη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών ο Αλέξης Σπανός, είπε: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στη συνέχεια κάναμε λάθη και το Ρέθυμνο με τα τρίποντα μείωσε τη διαφορά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε ματς. Είναι άξιο θαυμασμού το ότι με πολλά νέα παιδιά στην ομάδα έχουμε κάνει τόσες νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x