Europa League

Με Κλάους στο Ούντινε

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» για τους «32» του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης. Ο 23χρονος άσος διεκδικεί μία θέση στην επίθεση μαζί με τον Απόστολο Γιάννου.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» για τους «32» του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης. Ο 23χρονος άσος διεκδικεί μία θέση στην επίθεση μαζί με τον Απόστολο Γιάννου. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι τραυματίες Έτο, Γλύκος, Ίβιτς και Κατσικάς.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μαλεζάς, Τσιρίλο (στόπερ), Λίνο (αριστερό μπακ) και Σνάουτσνερ (δεξί μπακ) στην άμυνα, Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης θα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον Αθανασιάδη ή τον Γιάννου.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι είναι οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση τουλάχιστον 4.000 θεατών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x