Europa League

«Δεν είναι τίποτα τυχαίοι»

Υψηλό κίνητρο και διάθεση για να τα δώσουν όλα έχουν στον ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης κόντρας με την Ουντινέζε. Κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικέφαλου του Βορρά», ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε τη δυναμικότητα των Ιταλών παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή εμφάνιση και όχι και αποτέλεσμα στο «Φρίουλι» την Πέμπτη.

Υψηλό κίνητρο και διάθεση για να τα δώσουν όλα έχουν στον ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης κόντρας με την Ουντινέζε.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικέφαλου του Βορρά», ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε τη δυναμικότητα των Ιταλών παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή εμφάνιση και όχι και αποτέλεσμα στο «Φρίουλι» την Πέμπτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο διεθνής επιθετικός:

Για την πρόκριση επί της Ουντινέζε το 2000: «Εχουν περάσει πολλά χρόνια, θα συναντηθούμε ξανά με την Ουντινέζε, αλλά είναι δύο διαφορετικά και δύσκολα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί: «Είναι σημαντικό ότι απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της Ουντινέζε (Ντι Νατάλε). Όμως είναι μια καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να νικήσει. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Δεν έχει τυχαίους παίκτες. Είναι δύσκολο να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αήττητο έντεκα αγώνων στο Europa League: «Δεν το ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε το αήττητο. Πάμε στην Ιταλία για να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε καλά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Και μόνο που παίζεις με μια ομάδα όπως η Ουντινέζε, ομάδα που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα, είναι ένα κίνητρο για μας. Επίσης είμαστε στη φάση των «32» και θέλουμε την πρόκριση».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε (ως δικαιολογία) αυτό γιατί μας επηρεάζει ψυχολογικά».

* Στην ίδια πτήση βρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο συνεργάτης του, Παντελής Κωνσταντινίδης (αμφότεροι συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους), ο Γιώργος Σαχπατζίδης μαζί με τους γιου του (Δημήτρη και Γιώργο) που έχουν ενεργό ρόλο πλέον στη διοίκηση. Ενώ από πλευράς παικτών τη συμπαράσταση των οικογενειών τους θα έχουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x