Ελλάδα

Θέλει Ομπράντοβιτς η Ρεάλ!

Μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα defensacentral.com αναφέρει ότι ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν και οι Μαδριλένοι «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του.

Μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα defensacentral.com αναφέρει ότι ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν και οι Μαδριλένοι «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του.

«Ο Ομπράντοβιτς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του. Η θέση του Πάμπλο Λάσο δεν μοιάζει σίγουρη και του χρόνου και είναι πιθανή η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον λευκό πάγκο μετά από 15 χρόνια», γράφει το κείμενο του δημοσιογράφου David Pick.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x