Stoiximan Super League

Preview: Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (17:15 novasports2)

Την νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρωτιά θέλει ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη (17:15 www.sport-fm.gr) στο πλαίσιο της22ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» έχουν αρκετές απουσίες και πάλι, αλλά για τελευταία φορά μια και από το επόμενο παιχνίδι θα υπάρξουν αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών του. Στην αντίπερα όχθη και οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Την νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρωτιά θέλει ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη (17:15 www.sport-fm.gr) στο πλαίσιο της22ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» έχουν αρκετές απουσίες και πάλι, αλλά για τελευταία φορά μια και από το επόμενο παιχνίδι θα υπάρξουν αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών του.

Στην αντίπερα όχθη και οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Παναθηναϊκός

Μετά από αρκετό καιρό ο Φερέιρα ενδεχομένως να αλλάξει το σύστημα που παρατάσσει τον Παναθηναϊκό και το 4-4-1-1 να μετατραπεί σε 4-3-3. Ο λόγος είναι για να… χωρέσει στην ενδεκάδα τα περισσότερα από τα όπλα που διαθέτει στην ομάδα.

Ο Καρνέζης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ και η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια. Ο Μαρίνος θα αγωνιστεί δεξιά, οι Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι στο κέντρο και ο Σπυρόπουλος αριστερά. Στην μεσαία γραμμή, οι Σιμάο και Βιτόλο θα είναι τα αμυντικά χαφ και ο Καραγκούνης μπροστά τους. Στην επίθεση, οι Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος θα εναλλάσσουν πλευρές πίσω από τον μοναδικό προωθημένο.

Αυτό σημαίνει πως τα ακραία μπακ θα ανεβαίνουν αρκετά ψηλά επειδή δεν θα υπάρχουν παίκτες γραμμής μπροστά τους μια και οι Χριστοδουλόπουλος-Κλέιτον θα είναι κοντά στον Τοτσέ, άρα, οι αμυντικοί χαφ θα βοηθάνε οριζόντια στην άμυνα και θα καλύπτουν τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο όταν αυτοί βρίσκονται στην επίθεση.

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού παραμένουν πολλές, αλλά είναι η τελευταία εβδομάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού από την επόμενη αγωνιστική, οι Λέτο, Κουίνσι, Νίνης, Μπουμσόνγκ και Καντέ θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Εργοτέλης:

Το δύσκολο πρόγραμμα του Εργοτέλη συνεχίζεται, αφού στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρητικοί θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να αποφύγουν τους… μπελάδες. Ωστόσο, ο Νίκος Καραγεωργίου πρέπει να αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με δέκα απουσίες.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Μπούντιμιρ, Γιαλούση και Ολίσε, ενώ στη λίστα των απουσιών προστέθηκε την τελευταία στιγμή και το όνομα του Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην τίθεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Στις παραπάνω απουσίες προστίθενται και τα ονόματα των τραυματιών, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, αλλά και των Μπουχαλάκη, Χαλκιαδάκη και Δερμιτζάκη.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Φραγκουλάκης, Κανδηλάκης, Χαντί , Καρέλης, Κατσικοκέρης, Ρέντζας, Δάρλας, Ευαγγέλου.

Προϊστορία:
2006-2007: 0-1
2007-2008: 0-3
2008-2009: 1-0
2009-2010: 0-3
2010-2011 :1-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x