Ελλάδα

Τί θέλει να πει ο Αγγελόπουλος στον… Ψαριανό;

Μήνυμα προς τον Αλέξανδρο Ψαριανό, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών διαιτητών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έστειλε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ παρακολούθησε το ματς στα επίσημα του ΣΕΦ, φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «18-2», με τον πρώτο αριθμό να είναι σε πράσινο χρώμα και τον δεύτερο σε κόκκινο.

Μήνυμα προς τον Αλέξανδρο Ψαριανό, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών διαιτητών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έστειλε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ παρακολούθησε το ματς στα επίσημα του ΣΕΦ, φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «18-2», με τον πρώτο αριθμό να είναι σε πράσινο χρώμα και τον δεύτερο σε κόκκινο.

Αυτό γιατί; Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με αυτό τον τρόπο θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του κ. Ψαριανού, ο οποίος ήταν διαιτητής στον περσινό -δεύτερο- τελικό των play off με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο της συγκεκριμένης αναμέτρησης οι «πράσινοι» είχαν εκτελέσει 18 βολές έναντι 2 των Πειραιωτών, γεγονός που είχε αναγκάσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να πει αργότερα στη συνέντευξη Τύπου πως: «Ο διαιτητής Ψαριανός από ένα σημείο και μετά σφύριζε σαν να έχει γύψο στο χέρι και τα έδινε όλα υπέρ του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x