Stoiximan Super League

Δώνης: «Αντέδρασα υπερβολικά»

Στην ένταση της στιγμής απέδωσε ο Γιώργος Δώνης το ξέσπασμά του κατά της διαιτησίας του κ. Τριτσώνη μετά τη νίκη (2-1) του Ατρομήτου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. «Η εφευρετικότητα του πέναλτι είναι ξεφτίλα», δήλωσε χθες ο 42χρονος προπονητής και σήμερα τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Πολλές φορές η ένταση σε οδηγεί στην υπερβολή. Συμβαίνει σε όλους τους προπονητές. Θεωρώ ότι ο κ. Τριτσώνης είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές».

Στην ένταση της στιγμής απέδωσε ο Γιώργος Δώνης το ξέσπασμά του κατά της διαιτησίας του κ. Τριτσώνη μετά τη νίκη (2-1) του Ατρομήτου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η εφευρετικότητα του πέναλτι είναι ξεφτίλα», δήλωσε χθες ο 42χρονος προπονητής και σήμερα τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Πολλές φορές η ένταση σε οδηγεί στην υπερβολή. Συμβαίνει σε όλους τους προπονητές. Θεωρώ ότι ο κ. Τριτσώνης είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την αναβολή της αγωνιστικής

«Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος είμαστε υπέρ τέτοιων αποφάσεων. Δεν ξέρω ακριβώς τι προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Όταν υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις από τις ομάδες ή σε ανάλογα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, τότε είμαστε υπέρ τέτοιων αποφάσεων».

Για την κατάσταση της ομάδας του

«Είχαμε μία επιδημία από σοβαρούς τραυματισμούς. Είχαμε εκτός τους Επστάιν, Τόμας, Μπάλλα, Ιτάντζ και Καραμάνο. Στο κομμάτι των απουσιών μας κάνει καλό η αναβολή της αγωνιστικής, αλλά στο κομμάτι του ρυθμού μας κάνει κακό»

Για τη νίκη του Ατρομήτου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα

«Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο. Είχαμε περισσότερο συντηρητική διάθεση, αφού εκείνο που μετράει στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος είναι το αποτέλεσμα Προσπαθήσαμε να βρούμε κενούς χώρους, αφού η άλλη ομάδα ήθελε να πάρει τους τρεις βαθμούς και έκανε συνεχώς επιθέσεις. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους

«Πολλές φορές η ένταση σε οδηγεί στην υπερβολή. Συμβαίνει σε όλους τους προπονητές. Θεωρώ ότι ο κ. Τριτσώνης είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές. Παρότι σε όσους αγώνες μας έχει παίξει είναι 50-50, έχει κάνει τρία λάθη σε φάσεις που είναι εναντίον μας. Αυτά είχε συμβεί στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί από μία λεπτομέρεια να κριθεί ένας αγώνας».

Για τους στόχους του Ατρομήτου

«Πλέον είναι ολοφάνερα τα πράγματα πως θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Για εμένα, όμως, είναι μεγαλύτερος ο στόχος των πλέι οφ. Θέλω πρώτη φορά στην καριέρα μου - μαζί με τους συνεργάτες μου - να φτάσουμε στα πλέι οφ. Είπα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν πρέπει να σκέφτονται μόνο την συμμετοχή στα πλέι οφ και να σκέφτονται και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία.

Το κομμάτι της ψυχολογίας είναι σημαντικό και για αυτό τον λόγο θέλησα να παροτρύνω τους παίκτες μου να διεκδικήσουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο. Με ρωτούν αν είμαστε καλύτεροι ομάδα από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τους έχω απαντήσει ότι δεν παίζουμε με αυτές τις ομάδες κάθε αγωνιστική, αλλά με διαφορετικές και δεν μπορούμε να ξέρουμε με βάση αυτό το στοιχείο ποιος είναι καλύτερος
».

Για τους πιθανούς αντιπάλους (Αστέρα Τρίπολης ή Κέρκυρα) των Περιστεριωτών στο Κύπελλο Ελλάδας

«Με τον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, επειδή δεν τον έχουμε κερδίσει εντός έδρας και έχουμε κερδίσει εκτός. Την ίδια ώρα, η Κέρκυρα παλεύει και εκείνη για την παραμονή. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος έχει μόλις ήττα στο Περιστέρι και θεωρώ ότι η έδρα μας είναι το δυνατό μας όπλο».

Για τον τίτλο του πρωταθλητή

«ΘΑ πάει μέχρι το τέλος. Δεν νομίζω ότι θα κριθεί στο ντέρμπι και είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ότι καταφέρνει με απουσίες να παίρνει αποτελέσματα. Είναι ωραίο ότι υπάρχουν δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και αρκετές ομάδες που διεκδικούν τη θέση των πλέι οφ, όπως συμβαίνει και για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Νομίζω ότι το περσινό πρωτάθλημα όσον αφορά την παραμονή ήταν περισσότερο μπλεγμένες, ενώ φέτος είναι ξεκάθαρα τα πράγματα»

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του

«Είναι σημαντικό πράγμα το ελληνικό στοιχείο και οι ομάδες να στελεχώνονται από νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Μπορεί η οικονομική κρίση να δημιουργεί πολλά προβλήματα, όμως παίζουν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Για τους γιους του, οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό

«Ναι, παρακολουθώ την πορεία τους. Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του ο προπονητής έχουμε θέμα… (γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x