Ψυχαγωγία

Συναυλίες αλληλεγγύης για τη φτώχεια από τον Νταλάρα

Σε λίγες μέρες ο Γιώργος Νταλάρας ξεκινάει μία σειρά συναυλιών στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη. Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και με ελεύθερη είσοδο.

Σε λίγες μέρες ο Γιώργος Νταλάρας ξεκινάει μία σειρά συναυλιών στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη.

Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και με ελεύθερη είσοδο.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία της πόλης μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει.

Πρόγραμμα συναυλιών:

29/02: Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας ‘ Ο Πλάτων ‘ – Π.Ράλλη και Θηβών
5/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Γ.Κακαούρης’- Ίλιον
10/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Μιχάλη Μουρούτσου’ - Δάφνη
17/03: Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης – Ηλιούπολη
24/03: Δημοτικό Γυμναστήριο ‘Έσπερος’- Καλλιθέα

Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x