Stoiximan Super League

Ιατρικά ''ΟΚ'' ο Μέλμπεργκ

Το βράδυ της Δευτέρας έκλεισε με μια άκρως θετική είδηση για τον Ολυμπιακό. Το ιατρικό επιτελείο έκρινε πως είναι καλές οι εξετάσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ και έτσι ο Σουηδός είναι έτοιμος για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν.

Το βράδυ της Δευτέρας έκλεισε με μια άκρως θετική είδηση για τον Ολυμπιακό, κλείνοντας ένα ζήτημα που είχε ανοίξει από την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του μετά από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε στην αναμέτρηση στη Μόσχα. Τα αποτελέσματά του ήταν άκρως θετικά, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα δώσει την συγκατάθεσή της για να αρχίσει να προετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Βέβαια, η συμμετοχή του στο παιχνίδι αυτό δεν είναι «κλειδωμένη». Ο Σουηδός θα λάβει μέρος στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ανεβάζοντας ρυθμούς. Από αυτές θα εξαρτηθεί εάν θα είναι σε κατάσταση για να μπορέσει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια
Η σέντρα της ρεβάνς με τη Ρούμπιν Καζάν πλησιάζει και οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίσουν να τρέχουν στα εκδοτήρια για να παραλάβουν εισιτήρια για το παιχνίδι. Και σήμερα η διάθεση ήταν αρκετά ανεβασμένη. Πλέον τα φθηνά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει με όλα τα εισιτήρια και το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτο…

Απάντηση για τα... φιλικά
Ως απάντηση στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι δεν μίλησε κανείς για φιλικά παιχνίδια και πως αυτό που έχει σημασία στον Ολυμπιακό είναι οι νίκες σε όλα τα παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x