Stoiximan Super League

Ιμπάνιεθ: «Για το μέλλον του Ερνέστο θα δούμε»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ για να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ για να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Η επίσκεψη του μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως πάντα, φέρνει στο προσκήνιο τα όσα έχουν σχέση με τη συνεργασία του Ισπανού προπονητή με τους ερυθρόλευκους.

Τουλάχιστον για σήμερα συμπίπτει με μια πιθανή συνάντηση Βαλβέρδε – Μαρινάκη -από τις πολλές που έχουν οι δύο άνδρες, κάτι που αποτελεί και βάση της άψογης συνεργασίας τους-.

Σε αυτή είναι αρκετά πιθανό να τεθεί το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε με πιθανή την παρουσία του μάνατζερ του προπονητή του Ολυμπιακού.

Πάντως, χθες ο Ιμπάνιεθ ερωτήθηκε από την Sportday για το τι μέλλει γενέσθαι για το μέλλον της συνεργασίας και απέφυγε να απαντήσει… Στάθηκε στο σημαντικότατο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι.

«Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κι ο Ερνέστο είναι συγκεντρωμένος σε αυτό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ερνέστο είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και υπάρχει μπροστά ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλει να προκριθεί η ομάδα στον επόμενο γύρο, να προχωρήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Για το μέλλον θα δούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x