Stoiximan Super League

«Μπροστά σας μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ…»

Ξεκάθαρο μήνυμα -που άκουσε ο Τάκης Κανελλόπουλος, αλλά προορίζεται για όλους τους μετόχους του 2004- απηύθυναν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία όσων συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του, ο «Τιτάνας» δεσμεύθηκε ξανά πως θα συνδράμει οικονομικά. Του κατέστη σαφές, ωστόσο, πως «τα λόγια πρέπει να τελειώνουν» και πως μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, οι πιέσεις -προς όλους- από τον κόσμο θα εντείνονται.

Ξεκάθαρο μήνυμα -που άκουσε ο Τάκης Κανελλόπουλος, αλλά προορίζεται για όλους τους μετόχους του 2004- απηύθυναν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία όσων συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του, ο «Τιτάνας» δεσμεύθηκε ξανά πως θα συνδράμει οικονομικά.

Του κατέστη σαφές, ωστόσο, πως «τα λόγια πρέπει να τελειώνουν» και πως μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, οι πιέσεις -προς όλους- από τον κόσμο θα εντείνονται.

Στη συνάντηση που έγινε σε ήρεμο κλίμα (μετά και την ειρηνική συγκέντρωση των οπαδών έξω από τα γραφεία της «Τιτάν» στα Πατήσια) ο Κανελλόπουλος τόνισε στους οπαδούς ότι «η παρέα του 2004 έχει διαλυθεί από το 2008». Παρόλο, λοιπόν που -όπως ανέφερε- από το 2009 που αποχώρησε ο ίδιος έχουν χαθεί εκατομμύρια ευρώ, εμφανίστηκε εκ νέου διατεθειμένος να συνδράμει με μια προϋπόθεση: «Να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο».

Μετά απ’ όσα τους είπε, πάντως (και που αλήθεια είναι ότι δεν προσέφεραν κάποιο λόγο αυξημένης αισιοδοξίας) οι οπαδοί παρέμειναν τουλάχιστον επιφυλακτικοί. Αφού ξεκαθάρισαν, λοιπόν, ότι πλέον δεν μπορούν να ακούν λόγια, τόνισαν χαρακτηριστικά πως «μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, θα μας βρίσκετε όλοι μπροστά σας. Ακόμα και ο Νοτιάς…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x