Πόλο

Γερολύμου: «Να δουλέψουμε στην άμυνα»

Αισιόδοξη ότι η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα κατορθώσει να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου δήλωσε η Αγγελική Γερόλυμου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Η διεθνής περιφερειακός αναφέρθηκε στην απόδοση των κοριτσιών στο Holiday Cup των ΗΠΑ και στάθηκε στην άμυνα, που όπως υποστήριξε είναι το σημείο στο οποίο χρειάζεται η περισσότερη δουλειά ενόψει του προολυμπιακού.

Αισιόδοξη ότι η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα κατορθώσει να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου δήλωσε η Αγγελική Γερόλυμου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Η διεθνής περιφερειακός αναφέρθηκε στην απόδοση των κοριτσιών στο Holiday Cup των ΗΠΑ και στάθηκε στην άμυνα, που όπως υποστήριξε είναι το σημείο στο οποίο χρειάζεται η περισσότερη δουλειά ενόψει του προολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-για την απόδοση της ομάδας στο Holiday Cup: «Όπως είδαμε στο τουρνουά, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην άμυνα. Δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Βέβαια, παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτερες, αλλά θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε στην άμυνα».

-για τα παιχνίδια της Εθνικής: «Ήταν καθαρά θέμα προετοιμασίας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε κάποια νίκη. Όμως, σε ένα τουρνουά δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Άλλα σου βγαίνουν και άλλα όχι».

-για την συνέχεια: «Πλέον, έχουμε επιστρέψει στις ομάδες μας, με τις οποίες έχουμε κάποια παιχνίδια. Το Μάρτη θα φύγουμε πάλι με την εθνική για να προετοιμαστούμε σε φουλ ρυθμούς για το προολυμπιακό».

-για την ενδεχόμενη πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου: «Όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και εφόσον βελτιώσουμε κάποια πράγματα πιστεύω θα προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x