Ελλάδα

Στην Ιταλία ο Κόμματος!

Στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και στην Σαν Άντιμο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος συμφώνησε να φορά τη φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΑΓΟΡ, ώστε να μεταβεί στη γειτονική χώρα και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Παίκτης της Σαντ’ Άντιμο είναι ο Νέστορας Κόμματος. Ο πολύπειρος φόργουορντ αποχαιρέτησε το Μαρούσι των χιλίων προβλημάτων και υπέγραψε στην ομάδα που αγωνίζεται στην ιταλική Legadue. O 35χρονος άσος υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μιλιβόιε Μπόζοβιτς στον ιταλικό σύλλογο, που εδρεύει σε προάστιο της Νάπολι.

«Στο πρόσωπο του Κόμματου είμαι σίγουρος πως βρήκαμε έναν καλό παίκτη, με ικανότητα στο σκοράρισμα, όπως φαίνεται και από τους αριθμούς του στο ελληνικό πρωτάθλημα», τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πέπε Λιγκουόρι.

Ο Κόμματος είχε αγωνιστεί στην Ιταλία και την περίοδο 2005/06, με τη Φορτιτούντο Μπολόνια. Δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΑΓΟΡ, ώστε να μεταβεί στη γειτονική χώρα και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι τα πράγματα για τον Νέστορα Κόμματο, καθώς η Σαν Άντιμο βρίσκεται στην τελευταία (15η) θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν αρκετά στην εξαιρετική πορεία που έκανε -μέχρι τώρα- στην Α1 με το Μαρούσι, όπου σε 16 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 20,4 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x