Stoiximan Super League

«Για το καλό της ΑΕΚ…»

Ό,τι μπορεί για το καλό της ΑΕΚ θα κάνει ο Ηλίας Μπόβαλης, όπως δήλωσε ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ό,τι μπορεί για το καλό της ΑΕΚ θα κάνει ο Ηλίας Μπόβαλης, όπως δήλωσε ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να μάθω τις αρμοδιότητές μου. Αυτό που γνωρίζω μέχρι στιγμής, καθώς δεν βρέθηκα λόγω υποχρεώσεων στο ΔΣ, είναι ότι θα διαχειρίζομαι τα θέματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό, τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές», ανέφερε αρχικά ο Μπόβαλης στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα» και συνέχισε:

«Από εδώ και πέρα θα βρίσκομαι καθημερινά στα Σπάτα, ώστε μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τρέχω τα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, πάντα για το καλό της αγαπημένης μου ομάδας».

Καταλήγοντας, ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μίλησε για τον Νικολαΐδη: «Δεν γνωρίζω τον Ντέμη Νικολαΐδη προσωπικά και δεν έχω κάποια επαφή μαζί του, αλλά στο μέλλον θα ήθελα να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του για το καλό της Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x