Stoiximan Super League

Μετρά πληγές

Ούτε αγωνιστικά δεν μπορεί να βρει παρηγοριά η ΑΕΚ. Η χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦΗ απέδειξε πως η εικόνα της «Ένωσης» στο γήπεδο είναι… ασορτί με όσα συμβαίνουν εκτός αυτού. Βουνό τα προβλήματα μετά την αποβολή του Μανωλά και τις κάρτες του Βάργκας. Την κίνηση του Νοτιά περιμένουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του 2004.

Ούτε αγωνιστικά δεν μπορεί να βρει παρηγοριά η ΑΕΚ. Η χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦΗ απέδειξε πως η εικόνα της «Ένωσης» στο γήπεδο είναι… ασορτί με όσα συμβαίνουν εκτός αυτού. Οι «κιτρινόμαυροι» πέταξαν δύο ακόμη βαθμούς και κάθε άλλο παρά ήσυχοι θα πρέπει να είναι για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν παρά μόνο σε ένα γκολ την καθολική υπεροχή τους έναντι του ΟΦΗ στα 2/3 του ματς. Κι όταν αμέσως μετά το γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου ήρθε η ανόητη αποβολή του Κώστα Μανωλά, όχι απλώς δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά κινδύνευσαν σοβαρά με ήττα.

Νέα προβλήματα

Η αποβολή του Κώστα Μανωλά στο χθεσινό ματς τον θέτει αυτόματα εκτός μάχης για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη. Αυτή δεν ήταν η μοναδική πληγή που άφησε στην ΑΕΚ το χθεσινό ματς, αφού ο ανεβασμένος Φαμπιάν Βάργκας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να λείψει από δύο από τα προσεχή τέσσερα ματς (Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός, Αστέρας Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικός εντός κατά σειρά). Στο όριο νέας τιμωρίας είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος που συμπλήρωσε εννέα κάρτες, ενώ Σιαλμάς, Γεωργέας και Λαγός έχουν από τρεις. Το παρήγορο είναι πως επανέρχεται ο Γιάννης Κοντοές, που εξέτισε την ποινή του.

Ο Νοτιάς καθορίζει τις (όποιες) εξελίξεις

Το δάνειο που εξασφάλισαν Νικολαΐδης-Οικονομόπουλος θα δώσει μέσα στην εβδομάδα ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο αυτά τα δύο εκατομμύρια ευρώ δεν αρκούν παρά μόνο για να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς την Εφορία και να γίνουν κάποιες πληρωμές. Για να αποφευχθεί η τιμωρία από την UEFA θα πρέπει να μπουν μέσα στο Μάρτιο 4 εκατ. ευρώ από τους μετόχους. Όλοι περιμένουν την κίνηση του Νίκου Νοτιά, καθώς εφόσον βάλει ένα μέρος των χρημάτων, θεωρείται δεδομένο πως θα τον ακολουθήσουν αρκετοί από τους πρώην συμμετόχους του στην ομάδα του 2004 (Πέτρος Παππάς και Τάκης Κανελλόπουλος έχουν δεσμευτεί γι’ αυτό). Είναι προφανές, ωστόσο, πως ο Χιώτης επιχειρηματίας δεν είναι διατεθειμένος να σηκώσει όσο βάρος τού ρίχνουν στους ώμους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x