Stoiximan Super League

Δεν «σκοτώνουν» Μανωλά!

Στην απόφαση να μη ξεπουλήσει όσο-όσο τον Κώστα Μανωλά κατέληξε τελικά το Δ.Σ. της ΑΕΚ! Την ώρα που ο νεαρός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη Ντνιέπρ και βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, από την ΠΑΕ διαμηνύεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με λιγότερα από 800.000 ευρώ.

Στην απόφαση να μη ξεπουλήσει όσο-όσο τον Κώστα Μανωλά κατέληξε τελικά το Δ.Σ. της ΑΕΚ!

Την ώρα που ο νεαρός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη Ντνιέπρ και βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, από την ΠΑΕ διαμηνύεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με λιγότερα από 800.000 ευρώ.

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να έδωσε άδεια στον Μανωλά, ώστε να μεταβεί στην Ουκρανία (μαζί με τον θείο του) και να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τη Ντνιέπρ, ωστόσο το Δ.Σ. της Παρασκευής φαίνεται ότι θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Στο περιθώριο, λοιπόν, της έντονης κριτικής για την πρόθεση να… εκποιηθεί ο Μανωλάς και η ομάδα -έναντι ελάχιστου αντίτιμου- να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (θα πρέπει να την εξασφαλίσει με μοναδικούς στόπερ τους Δέλλα, Μπουγαΐδη και Χέλγκασον) το Δ.Σ. αποφάνθηκε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον όχι με τις 300.000 ευρώ που θα καταλήξουν στα ταμεία -ποσό εξευτελιστικό, όπως συμφώνησαν τα μέλη της διοίκησης, ακόμα και για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά του συλλόγου.

Έτσι, έγινε επίσημα γνωστό από την ΠΑΕ ότι πρόθεσή της είναι να μη συζητήσει καμία προσφορά για τον παίκτη, η οποία θα είναι μικρότερη από 800.000 ευρώ μετρητά (κι αυτό εφόσον ισχύουν τα λεγόμενα του Στέλιου Μανωλά ότι ο Θρασύβουλος θα δεχθεί μόλις 100.000 ευρώ). Αυτή θα είναι, δε, και η «γραμμή» που θα κληθεί ν' ακολουθήσει ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος θα διανυκτερεύσει απόψε στην Κωνσταντινούπολη και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ουκρανία για να μεταφέρει τη θέση της ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x