Stoiximan Super League

Πέρασε εξετάσεις και περιμένει ο Μανωλάς

Το «πράσινο φως» από την ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ντνιέπρ περιμένει ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στην Ουκρανία με τον θείο του, Στέλιο, πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις και έχοντας ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το «πράσινο φως» από την ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ντνιέπρ περιμένει ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στην Ουκρανία με τον θείο του, Στέλιο, πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις και έχοντας ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σημειώνεται πως ο 21χρονος άσος θα εισπράξει 500.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής από τη Ντνιέπρ, άλλα τόσα θα πάρει ο θείος του για τη διαμεσολάβησή του στην υπόθεση, ενώ το συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 550.000 ευρώ μαζί με τα πριμ ετησίως.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν δέχεται τις 300.000 ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της και αξιώνει 800.000 ευρώ. Για το λόγο αυτό έχει μεταβεί στην Ουκρανία ο Άρναρ Γκρέταρσον. Το θέμα δεν θα γίνει σίριαλ, αφού αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x