Stoiximan Super League

Ενθουσιασμός με… μέτρο

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. «Εμείς θα το πάρουμε», έλεγαν οι παίκτες. «Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει», το μήνυμα Μαρινάκη. Καμία απάντηση στην ανακοίνωση Παναθηναϊκού. Στροφή σε Μέταλιστ και… επιστροφή Κάρολ.

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. «Δικό μας είναι το πρωτάθλημα. Εμείς θα το πάρουμε», έλεγαν οι παίκτες της αποστολής όταν ενημερώθηκαν, καθ’ οδόν για την Αθήνα, για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν έλειψαν και τα «Να’τοι, να’τοι οι πρωταθλητές» από οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από τη χθεσινή ανατροπή στην κορυφή, αλλά κυρίως τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του από το Φλεβάρη και μετά, φρόντισε να στείλει μήνυμα για προσγείωση. Άλλωστε γνωρίζει πως ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας του είναι ο κακός της εαυτός. «Το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα. Πρέπει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι προσγειωμένοι και να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος», ήταν το σαφές μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

* Μέλμπεργκ και Αμπντούν δέχτηκαν χθες την τρίτη τους κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα, ενώ άλλες τόσες έχει ο Ορμπάιθ. Έξι κίτρινες έχει ο Μιραλάς.

Δεν ασχολήθηκαν

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της διαιτησίας δεν προκάλεσε καμία απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» πάντως γινόταν λόγος για κινήσεις πανικού από τους «πράσινους» μετά την απώλεια της κορυφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x