Επικαιρότητα

Πέταξαν γιαούρτια στον Νταλάρα! (video)

Οργισμένη επίθεση δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συναυλία του στον Ίλιον! Μερίδα του κοινού αποδοκίμαζε έντονα τον καλλιτέχνη από το ξεκίνημα του προγράμματος και αφού εκσφενδόνισε αντικείμενα εναντίον του και κουνούσε επιδεικτικά χαρτονομίσματα, τον πέτυχε τελικά και μ’ ένα γιαούρτι! Μετά την πρώτη (αποτυχημένη) προσπάθειά που είχε καταβάλλει νωρίτερα για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο τραγουδιστής προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει να τραγουδά.

Οργισμένη επίθεση δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συναυλία του στον Ίλιον!

Μερίδα του κοινού αποδοκίμαζε έντονα τον καλλιτέχνη από το ξεκίνημα του προγράμματος και αφού εκσφενδόνισε αντικείμενα εναντίον του και κουνούσε επιδεικτικά χαρτονομίσματα, τον πέτυχε τελικά και μ’ ένα γιαούρτι!

Μετά την πρώτη (αποτυχημένη) προσπάθειά που είχε καταβάλλει νωρίτερα για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο τραγουδιστής προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει να τραγουδά.

Λίγο αργότερα, δε, δημιουργήθηκε ένταση στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κακαούρης» όπου πραγματοποιούνταν η συναυλία, μεταξύ αυτών που φώναζαν συνθήματα και των υπολοίπων που διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά τους.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νταλάρας δέχεται άγριες αποδοκιμασίες, αφού το ίδιο είχε γίνει και λίγες μέρες πριν σε συναυλία του στη Νίκαια, με αφορμή τις απόψεις που είχε εκφράσει δημόσια για το Μνημόνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x