Stoiximan Super League

«Περάστε κόσμε» από την ΑΕΚ!

Τη ζεστασιά του κόσμου της προσπαθεί να ξανανιώσει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» όχι μόνο σφραγίζει εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (κάτι που είχε σταματήσει να μοιάζει αυτονόητο) αλλά φροντίζει να τα κάνει και πιο προσιτά στους φίλους της. Η γενική τιμή των 10 ευρώ και η δωρεάν είσοδος παιδιών από δημοτικά σχολεία της Αττικής ελπίζεται πως θα συμβάλλει ώστε να βαφτεί το πιο «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ των τελευταίων μηνών.

Τη ζεστασιά του κόσμου της προσπαθεί να ξανανιώσει η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» όχι μόνο σφραγίζει εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (κάτι που είχε σταματήσει να μοιάζει αυτονόητο) αλλά φροντίζει να τα κάνει και πιο προσιτά στους φίλους της.

Η γενική τιμή των 10 ευρώ και η δωρεάν είσοδος παιδιών από δημοτικά σχολεία της Αττικής ελπίζεται πως θα συμβάλλει ώστε να βαφτεί το πιο «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ των τελευταίων μηνών.

Μετά τις ενέργειες της διοίκησης -και φυσικά τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν από τον Ντέμη Νικολαΐδη ως δανεικά- η ντροπή του να αγωνιστεί η ΑΕΚ μόνη χωρίς να είναι τιμωρημένη δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Την Τρίτη, λοιπόν, η ΠΑΕ κατέβαλε στην Εφορία περίπου 565.000 ευρώ (515.000 από τα χρήματα του Αλ Σουνταΐρι συν 50.000 ευρώ από ταμειακή διευκόλυνση του Χάρη Οικονομόπουλου) κι έφτασε σε συμφωνία για να σφραγιστούν 43.000 εισιτήρια.

Αυτά -όπως προτίθεται η ΠΑΕ- θα τιμώνται από 10 ευρώ (εκτός από τις κεντρικές θύρες 9 και 29, όπου θα κοστίζουν 15 ευρώ), θα παραληφθούν την Τετάρτη και από το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν σε κυκλοφορία στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και στα AEK Shop.

Σε συνδυασμό, δε, με τις προσκλήσεις που θα μοιραστούν μέσω του Υπουργείου Παιδείας σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Αττικής (ώστε να μπουν δωρεάν με τους συνοδούς τους στο γήπεδο) υπάρχει αισιοδοξία από την ΠΑΕ ότι το ΟΑΚΑ θα θυμίσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάτι από τις παλιές καλές ημέρες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x