sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η... άγνωστη πλευρά των πιλότων της Red Bull!

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν (18 Μαρτίου) στην Αυστραλία. Για αυτό και το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις αδυναμίες, τις φοβίες και μερικά από τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών της Formula 1.

Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν (18 Μαρτίου) στην Αυστραλία.

Για αυτό και το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις αδυναμίες, τις φοβίες και μερικά από τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών της Formula 1.

Το χορό σέρνουν οι πιλότοι της Red Bull. Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, δύο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες με μοναδικό κοινό την αγάπη τους για τους αγώνες.

Σεμπάστιαν Φέτελ: Φοβάται τα ποντίκια...

Και όμως ένας άνθρωπος που οδηγεί μονοθέσιο σε ταχύτητες 275 χιλιομέτρων την ώρα, μπορεί να φοβάται τα ποντίκια! Ο λόγος γίνεται για τον δύο φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο 24χρονος πιλότος απεχθάνεται του χώρους με καπνό, ενώ εκνευρίζεται όταν έχει κίνηση –λογικό να έχει συνηθίσει να τρέχει σε ανοιχτές πίστες, αφού συνήθως είναι πρώτος.

Είναι φαν των Beatles, ενώ προτιμά να βλέπει ταινίες από το να διαβάζει βιβλία.

Ο Γερμανός σε ηλικία 14 ετών –ως παιδί και αυτός- είχε βάψε τα μαλλιά του μόνος του μαύρα… Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν είχε πετύχει.

Στο σχολείο μάλλον δεν τα κατάφερνε τόσο καλά, όσο στις πίστες, αφού ο ίδιος χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του, ότι κατάφερε να τελειώσει το λύκειο.

Δεν πίνει καφέ, πεθαίνει για το φαγητό της μαμάς του, ενώ μόνος του μπορεί να φτιάξει μια μακαρανόδα, τουλάχιστον δεν θα πεινάσει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι τα περίεργα-γυναικεία ονόματα που δίνει στα μονοθέσια του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτό τα κάνει πιο ελκυστικά. Μερικά από τα ονόματα που έχει δώσει στις Red Bull του είναι… «Kinky Kylie», «Kate’s Dirty Sister», «Julie», «Randy Mandy».

Σεμπάστιαν Φέτελ: Red Bull, 2 Παγκόσμια πρωταθλήματα, 81 γκραν πρι, 21 καρό σημαίες, 30 πολ ποζίσιον, 773 βαθμούς.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις…



Μαρκ Γουέμπερ το ball boy!

Τον τρόπο να χαλαρώνει έχει βρει ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος παίζοντας με τα σκυλιά του αποφορτίζεται από το άγχος και την πίεση. Ο Αυστραλός πιλότος θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον Μουχάμεντ Άλι.

Η αμαρτία του είναι η σοκολάτα, ωστόσο… λυτρώνεται με τις φιλανθρωπίες που κάνει!

Οι αγαπημένοι του προορισμοί για διακοπές είναι οι Μαλδίβες, η Σκοτία και οι Άλπεις. Η σύντροφός του είναι και μάνατζερ του και μαζί μένουν στην Αγγλία.

Ο 35χρονος πιλότος έχει κάνει τη θητεία του, ως ball boy στο πρωτάθλημα ράγκμπι για λογαριασμό της πρωταθλήτριας ομάδας της Αυστραλίας, Canberra Raiders.

Όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα του, δεν αλλάζει εύκολα το στυλ του ντυσίματός του, το οποίο περιορίζεται σε καφέ κοτλέ.

Μαρκ Γουέμπερ: Red Bull, 0 Παγκόσμια πρωταθλήματα, 178 γκραν πρι, 7 καρό σημαίες, 9 πολ ποζίσιον, 669.5 βαθμούς.

Μία... γεύση από Μαρκ Γουέμπερ:



Ακολουθούν τα… μυστικά των πιλότων της McLaren…

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x